Egy mondatban

"A humornak semmi köze a jókedvhez", avagy világnézet egy mondatban.

Friss topikok

  • Nevem senki.: Annyira nincs pénze a népnek, hogy folyton teli vannak a bevásárlóközpontok és nem csak fizetéskor... (2022.07.29. 22:32) Olcsó sör
  • idelle: @Nevem senki.: ne hisztizz. olvass, értelmezz. (2022.05.12. 20:13) Vajon miért?
  • Karácsony Gelgely: Vagy én hol tartanék. (2022.04.06. 14:11) Keményen dolgozó nagyember
  • Karácsony Gelgely: Nekünk at egy szerű szavek is gondot okoznak. hirtv.hu/ahirtvhirei/ismet-meggyult-a-baloldal-baja-... (2022.03.18. 12:06) Hyány
  • Itt a kezem nem disznófasz: @idelle: MKKP-s vagyok. (2022.03.10. 17:49) Segíts Katinak!

Fácse

A nap kommentje – 2019.05.01.

2019.05.01. 11:31 - idelle

Címkék: komment jóóó

Döbrentei - Ф. М. Дракондиди válaszkommentje a 444.hu Trump perel, utasít, fenyeget, mindent megtesz, hogy ne derülhessenek ki féltett titkai c. cikke alatt:

"Nézd, én fidesz szavazó vagyok, és engem is zavar, hogy már megint vizes vébét akarnak rendezni, hogy az egészségügy meg az oktatás helyett stadionokra basszák el a pénzt, hogy ellopták a magánnyugdíjakat, hogy csontig benyalnak putyinnak, hogy km-enként 4,8 millióból [milliárdból - a szerk.] építenek vasutat, hogy belülről barmolják szét az uniót, hogy milliárdokat basznak el nemzeti konzultációkra meg plakátkampányokra, hogy nem hajlandók csatlakozni az európai ügyészséghez, hogy kína felé nyitnak, hogy felzabálják a médiát, hogy felbasszák az ingatlanárakat a buzi csokkal, hogy centralizálták az oktatást meg az önkormányzatokat, hogy lezüllesztették a kultúrát egy sörszagú büfögéssé, hogy nem képesek beismerni, ha tévedtek, hogy szétbasszák a városligetet, hogy a zsebükben van az ügyészség, hogy kósa anyja nyeri a pályázatokat, hogy az elios-ügy miatt uniós pénzektől esünk el, hogy terroristákat telepítenek be az országba, és közben azt hazudják, hogy megvédenek a migránsoktól, hogy helikopterrel járkálnak focimeccsre, hogy egy bajszos szart tettek meg köztársasági elnöknek, hogy be akarják szántani az MTA-t, hogy kriminalizálják a hajléktalanságot, hogy átrajzolják a választókörzeteket, hogy elvitték a Nagy Imre-szobrot, hogy a korrupciót tették a rendszer lényegévé, és hogy elzavarták a CEU-t, de bazmeg, Soros!"

A bejegyzés trackback címe:

https://egymondatban.blog.hu/api/trackback/id/tr4414797538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása