Egy mondatban

"A humornak semmi köze a jókedvhez", avagy világnézet egy mondatban.

Friss topikok

  • Nevem senki.: Annyira nincs pénze a népnek, hogy folyton teli vannak a bevásárlóközpontok és nem csak fizetéskor... (2022.07.29. 22:32) Olcsó sör
  • idelle: @Nevem senki.: ne hisztizz. olvass, értelmezz. (2022.05.12. 20:13) Vajon miért?
  • Karácsony Gelgely: Vagy én hol tartanék. (2022.04.06. 14:11) Keményen dolgozó nagyember
  • Karácsony Gelgely: Nekünk at egy szerű szavek is gondot okoznak. hirtv.hu/ahirtvhirei/ismet-meggyult-a-baloldal-baja-... (2022.03.18. 12:06) Hyány
  • Itt a kezem nem disznófasz: @idelle: MKKP-s vagyok. (2022.03.10. 17:49) Segíts Katinak!

Fácse

Tolvajkodó

2011.02.07. 12:57 - idelle

Címkék: köcsög theft nagyonmagyar simahazugság

A hír: Bakács Tibor Settenkedő téliszalámit lopott. (A Tilos Rádió műsorvezetője beismerte tettét, amit azzal magyarázott, hogy nem volt pénze, de éhes volt.)

Egy mondatban: Aha, és az éhségről rögvest a téliszalámi jutott eszébe...!?

A bejegyzés trackback címe:

https://egymondatban.blog.hu/api/trackback/id/tr622644247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.02.07. 13:30:44

Bakács Tibor téli szalámi lopása???!!!

Egy ilyen téliszalámilopás dologhoz, vagy be kellett lennie lőve, vagy piálva. Vagy megérte eljátszani ezt a kis darabot. Mert normális ésszel, még éhesen sem tesz ilyet senki. Pláne nem tanult ember. Nézzük: A legkisebb téliszalámi rúd is kb. 20 cm hosszú és 7-8 cm átmérőjű. Túl nagy dolog zsebre rakni. Bármelyik zsebet kinyomja, kilátszik, vagy kidudorodik. Mi is veszünk gyakran téliszalámit. A párom a szeletelt lefóliázottat szereti én az egybe rudat és azt frissen szeletelve. Aki már többször bontott ki ilyet, az mind láthatja a kis fém, vagy műanyagba csomagolt fém biztonsági cédulákat a papír alatt. Eléggé feltűnőek. Ki is dudorodnak. Tehát Bakács vagy nem vett és evett, vagy bontott ki korábban ilyen rudat, vagy ezt a terméket rendelték meg tőle a forgatókönyv írók. Ami dramaturgilag egy eltalált dolog egyébként.

Mert egy valóban éhes és pénztelen ember életszerűbb, hogy odamegy a pulthoz és rendel 15 deka felvágottat, zalait, például, ami jobban is ontja az éhséget, mint a téliszalámi, ami igen száraz többnyire. Egy ilyen kis lapos csomagot, amiben többnyire nincs riasztó kód és max néhány száz forint az értéke, könnyebb elrejteni egy bármilyen zsebbe.

Nos sok a gyanús dolog.

Egy éhes ember nem vesz száraz, nehezen vágható és nehezen harapható rúdszalámit. Amihez kés is kell az evéshez és sok idő megrágni is és nem jó csak vékony szeletekben, és valami kell is hozzá. Kenyér, zsemle. Az olyat vesz, amit könnyen és gyorsan és kés és vágódeszka nélkül önmagában is meg lehet enni.


süti beállítások módosítása